Virtual
Campus
Private
Access
Salt: Manuel de Falla, 30 | 972 242 780 · 659 679 274 | info@angloschool.cat
Celrà: Aumet 50 bx. local 7 | 972 909 111 · 659 679 274 | info@angloschool.cat

Casals intensius

Summer English Club

CASAL D’IMMERSIO EN ANGLÈS

Viurem noves sensacions, farem nous amics, aprendrem d’una manera diferent i utilitzarem els nous coneixements per jugar i fer activitats diverses.

In English, of course!

CONTINGUT DEL CASAL

El casal d’estiu consistirà en activitats educatives, creatives, lúdiques, esportives i artístiques. Totes les activitats les dirigiran en anglès professors qualificats i/o nadius i monitors experimentats en lleure. Cada setmana del casal es planificarà al voltant d’un tema especial per a aquella setmana, on s’inclouen classes acadèmiques, i activitats lúdiques com contes, pel·lícules, manualitats , teatre, jocs tradicionals, gimcanes, teatre, música i molt més. A més a més, cada setmana hi ha una sortida ( a peu) divertida relacionada amb algun aspecte del casal i el poble de Celrà.

OBJECTIUS DEL CASAL

El casal té un doble objectiu bàsic: que els alumnes participants es familiaritzin amb la llengua anglesa i que participin en activitats lúdiques i divertides pròpies de les vacances.

Les activitats són d’allò més variades, per tal que el casal sigui amè per als infants. El denominador comú a totes elles és que s’utilitza l’anglès com a llengua vehicular de comunicació

L’objectiu bàsic és consolidar el nivell oral d’anglès, ampliant-lo i posant en pràctica diferents usos de la llengua. Es tracta d’un curs bàsicament funcional.

Els alumnes passaran per diferents situacions i temàtiques i hauran d’expressar-se en anglès.